Ccfotolijsten maakt gebruik van cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Verzending

Wij proberen uw bestelling altijd zo snel mogelijk te versturen. Dit proberen wij altijd in overleg met u te doen. Soms wilt u namelijk dat wij de bestelling vasthouden, op een specifieke dag leveren of in combinatie met een andere bestelling leveren. 


Wij maken veel gebruik van eigen transport. Wij hebben 3 eigen busjes die wij door bijna heel Nederland hebben rijden. Natuurlijk zijn er ook plaatsen waar wij niet komen. Deze bestellingen worden door een speciale koerier geleverd welke is gespecialiseerd op het vervoerden van glas en andere gevoelige producten.


Wij doen altijd ons uiterste best om uw zending zo goed als mogelijk in te pakken. Echter kan het altijd een keer voorkomen dat er een glasplaat onderweg breekt. Wij vragen u dan ook vriendelijk om bij binnenkomst van de goederen eerst altijd uw zending te controleren, voordat u tekent voor ontvangst. Bij breuk moet er namelijk een aantekening worden gemaakt bij de vervoerder. Als u daarna met ons contact opneemt, zullen wij zorgen voor een spoedige afhandeling