Ccfotolijsten maakt gebruik van cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Over ons

OVER 

C&C Artyfix B.V.
is een samenvoeging van 2 bedrijven. C&C Fotolijsten uit Vianen en Artyfix b.v. uit Eindhoven. Wij zijn in mei 2017 samengegaan met als hoofddoel een modern en compleet bedrijf te worden én de krachten van 2 bedrijven te bundelen.

C&C Fotolijsten is een familie bedrijf opgericht in 1948. Wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid naar een totaalleverancier voor de fotobranche. Daar is begin 2012 een abrupt einde aangekomen. Het totale bedrijf van ruim 3000m2 met daarin een groot machinepark en grote voorraad is in één ochtend totaal verwoest door een grote brand.

Frans Looij (eigenaar) kon en wilde niet meer verder, maar uiteindelijk kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan. Langzamerhand zijn we weer gaan bouwen, maar met toch wel wat veranderingen. De  productie werd niet meer in eigen pand gedaan, maar uitbesteed aan een lijstenmakerij in Eindhoven. Hier kwam Artyfix B.V.  in zicht.  Artyfix B.V. is sinds jaar en dag een moderne Lijstenmakerij in Eindhoven. Zij waren voornamelijk actief in de regio en hadden veel kunstenaars tot hun klanten. Na een tijdje het in zijn eentje te hebben gedaan, wilde zoon Koen graag in de voetsporen van zijn opa en vader treden.

Achter Artyfix B.V. staat Plano Plastics. Dit is een toonaangevend bedrijf op het gebied van fotoveredeling en kunststoffen. Óók daar ligt weer een link naar C&C. Plano Plastics is namelijk de leverancier van het programma CCluxe (Dibond, Plexi, Hout enz.) Toen bleek dat Frans en Adrie van Rijsingen (directeur/eigenaar van Plano Plastics) goed door 1 deur konden en elkaar aanvulde waar mogelijk,  was het snel beklonken. C&C Artyfix B.V. was een feit.

Nu zijn wij een stabiel en modern bedrijf dat hoopt te blijven groeien met behulp van U. Wij hebben een erg ruim assortiment aan fotolijsten en alle toebehoren zoals zelfklevende materialen, cadeauartikelen en Sihl Printmedia. Óók maken wij gebruik van de nieuwste technieken voor de verwerking en veredeling van foto’s zoals Dibond, Plexi en Sublimatie.

Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen. Ook kunt u altijd langskomen voor een bezoek aan ons bedrijf of gewoon voor een bakje koffie.