Welkom op onze nieuwe website/shop!

Wij hebben geprobeerd een site te maken anno 2018 en dat is wat ons betreft goed gelukt. We hebben uiteraard veel getest en geprobeerd alle problemen eruit te halen. Echter kan het altijd zo zijn dat U ergens tegen aan loopt. We horen het dan ook graag wanneer er nog op of- aanmerkingen zijn.

Met vriendelijke groet,
Team C&C Artyfix B.V.
Winkelwagen  

Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid
Hoewel de informatie op deze website met uiterste zorg is samengesteld en C&C Fotolijsten deze informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk tracht te houden, kunnen aan deze website geen rechten ontleend worden. Tarieven en voorwaarden kunnen aan verandering onderhevig zijn. C&C Fotolijsten aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van deze website komen toe aan C&C Fotolijsten of aan haar licentiegevers en worden uitdrukkelijk voorbehouden.

Informatie van derden
C&C Fotolijsten is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de op deze website of www.ccfotolijsten.nl door derden geplaatste teksten, afbeeldingen of hyperlinks.